Inconsolable -- v.2
~!Welcome to Bustani!~
Inconsolable is a Dutch Fantasy Dog roleplay. My apologies, English people!
----------
Fijn je terug te zien of leuk je te ontmoeten! 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 × LUCY ×

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fiction
Not new anymore
avatar

Aantal berichten : 75
Registratiedatum : 03-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Rotterdam

BerichtOnderwerp: × LUCY ×   do maa 03, 2011 3:23 pm


× Lucy ×When you’re miserable, you need someone even more miserable than yourself..
Naam: Lucy
Leeftijd: 6 years ‘ld
Geslacht: Teefje ♀
Ras: Catahoula Leopard Dog (Catahoula Cur)
Uiterlijk: Zie bovenstaande foto.
Geschiedenis: Zie × HISTORY ×.
Persoonlijkheid: Zie × CHARACTER ×.
Partner: ×
Pups: ×
Andere familie: Nyuu†
Vrienden: Zie × FRIENDS ×
Goed/Slecht/Neutraal: Neutraal(/slecht).
Ability(/-ies): Mind Reader
Mutatie(s): Speciale oogkleur -> Roze.
Roedel: ×
× HISTORY ×They say History’ll repeat itself. Well, let’s hope it doesn‘t.
Lucy en Nyuu waren de enige twee van de familie die bij elkaar waren gebleven. Moeder was gestorven bij de geboorte, vader wilde hen nooit meer zien omdat ze hem deden denken aan moeder. Er waren drie pups in het nest. Lucy, Nyuu en het doodgeboren pupje. Ze leefden in het paradijs, maar voor hen was het enkel een hel. Ze wisten niet waardoor moeder gestorven was, enkel dat het hun schuld was. Of, dat was wat hun vader hen vertelde.
Lucy en Nyuu leerden te overleven, samen. Lucy kwam erachter dat het gedachtelezen, Mind Reading, haar ability was. Het was handig, want zo kon ze - met de nodige moeite - erachter komen welke honden gevaar met zich mee brachten en welke hulp konden geven. Het kwam vaak genoeg voor dat er honden kwamen met minder goede ideeën, maar die wisten ze snel weg te krijgen door hun abilities te koppelen. Nyuu had de Sensing Ability, dus samen wisten ze snel wat er in het hoofd van een ander omging. Ze vonden uiteindelijk iemand die hen wilde opvoeden, zodat ze zonder problemen konden opgroeien.

Het ging goed, vijf jaar lang. Toen begon het op te vallen dat Nyuu steeds zwakker werd. Haar ademhaling werd steeds langzamer, luider en het was duidelijk dat ze moeite moest doen om het een beetje regelmatig te laten klinken. Lucy en hun pleegmoeder verzorgden haar, voor zover ze konden. Toch, ondanks alle hulp, ging het steeds slechter met Nyuu. ‘Ze heeft een zwak lichaam,’ vertelde de oudere teef. ‘Als het zo doorgaat, zal ze niet lang meer hebben,’ zei ze toen. ‘Stopt dit, zal haar leven nog altijd niet zo zijn als bij de anderen. Ze zal nooit pups kunnen krijgen, omdat de inspanningen haar zouden doden,’ zei de teef. Lucy’s ogen werden groot. Haar moeder.. Ze had nooit pups mogen krijgen. Haatte hun vader hen daarom zo erg? ‘Ze kan nooit lang lopen, omdat ze dan terplekke neervalt. Ze kan niet zonder hulp, dus zou jij altijd aan haar zij moeten staan,’ vertelde de teef. Het enige wat Lucy deed, was knikken. De enige om wie ze gaf was Nyuu. Als zij stierf, zou zij van binnenuit ook sterven.

Het duurde een week. Een week vol pijn en ellende. Toen werd het alleen nog maar erger. Ze keek neer op haar kleine zusje, bang voor haar dood die vandaag of morgen zou komen. Toen hoorde ze haar fluisteren. ‘Vergeef me.’ Toen kruisten hun blikken en Lucy sloeg haar roze ogen neer. Nyuu had lichtblauwe ogen, een opvallende oogkleur, maar het hoorde bij het ras. Zij had roze ogen, was anders. De blik in haar ijsblauwe ogen sprak boekdelen. Ze wilde dat ze verderging, niet stil bleef staan bij het verleden. Maar, dat was onmogelijk. En toen viel Nyuu naar achteren, dood. Haar laatste woorden in Lucy’s geheugen gegrift. Ze liet haar blik rusten op haar zusje, voor de laatste keer. Hierna draaide ze zich om, voelde hoe ze van binnenuit aan het breken was. Kalm liep ze weg, zonder ook nog maar iets te zeggen tegen haar pleegmoeder.
× CHARACTER ×You can‘t feel happiness without pain, but you can‘t feel pain without happiness either.
In tegenstelling tot haar jongere zusje, is Lucy alles behalve lief, onschuldig en vol emoties. Ze huilt nooit, lacht nooit. Ze ziet van het meeste het nut niet in en doodt als het nodig is. Ik heb Moeder gedood, dus het maakt allemaal toch niet meer uit, vertelde ze Nyuu ooit. Ze geeft om niets of niemand, behalve haar jongere zusje. Na haar dood, heeft ze alles volledig uitgezet. You can‘t feel happiness without pain, but you can‘t feel pain without happiness either, is de reden dat ze dit heeft gedaan. Ze haat niemand, maar houdt ook van niemand. Je kan haar aanspreken, een gesprek met haar beginnen, of wat dan ook. Maar, meestal zal ze geen werkelijke interesse hebben, behalve als het haar doet denken aan haar verleden, wat eigenlijk best vaak gebeurt.× FRIENDS ×Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
KOUTA × Kennis.
MENTHE × Kennis.


Ziet er goed uit! Veel plezier in de RPG! =3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
× LUCY ×
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable -- v.2 :: OOC;; CHARACTERS :: ACCEPTATION;;-
Ga naar: