Inconsolable -- v.2
~!Welcome to Bustani!~
Inconsolable is a Dutch Fantasy Dog roleplay. My apologies, English people!
----------
Fijn je terug te zien of leuk je te ontmoeten! 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Duck!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
`Doos;
Admin
avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 03-02-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Groningen, Groningen, Nederland, Europa, Aarde.

BerichtOnderwerp: Duck!   do maa 03, 2011 5:45 pmDaar zat hij, in het water. Het was wel duidelijk dat hij niets door had. Hij dobberde rustig in het ijswater. Zijn nek glansde in het licht dat tussen de bomen door scheen. Wat hij in zijn eentje in het bos deed, was een raadsel. Toch was dat niet waar Ruby, de kooikerhond, aan dacht. Ze dacht aan zijn zachte vlees en hoe zijn bloed zou smaken. Bij die gedachte likte ze haar lippen af. Ze had wel zin in een lekkere malse eend. Haar ability, Chameleon, maake haar minder goed zichtbaar. Helaas had ze deze Ability nog niet volledig onder de knie en was ze nog steeds opmerkbaar.
Desalniettemin werkte het wel om zich te verbergen. De eend scheen niks door te hebben. Daarom waagde ze zich voorzichtig een stukje dichter bij. Stap voor stap.. Langzaam bewoog ze zich voort.. Tot ze merkte hoe ver ze al af was van haar startplaats. Het was een wonder dat de eend haar nog niet opgemerkt had. Ruby had echt geluk deze dag. Maar zou ze ook geluk hebben bij het vangen van de eend? Haar blik was op het wezen gevestigd. Ze zakte door haar poten, klaar om zich af te zetten en er op af te sprinten. Haar camouflage verzwakte al: de eend keek toch de andere kant op en had haar dus niet door. Net voor ze sprong, klonk er een geluid aan de andere kant. De eend schrok er van en vloog op. Ruby kon haar plannen niet meer veranderen en zette zich af, verward doordat de eend opeens opgevlogen was. Hij was te vroeg gevlogen en ze kon hem onmogelijk bijhalen. Ze deed niet eens een poging naar hem te springen. In plaats daar van richtte ze haar blik op de andere kant, waar iets zat waar de eend van geschrokken was. Haar Chameleon ability was volledig uitgeschakeld, ondanks het feit dat er iets gevaarlijks verborgen kon zitten. Ze wilde weten wat haar maal had verpest. Langzaam stapte ze naar voren, haar kop hoog gehezen, zodat ze goed kon zien wat er zat..- Open voor iedereen. :3


Laatst aangepast door xDOOSx op ma maa 07, 2011 1:54 am; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inconsolablev2.actieforum.com
xDivax
Just reached paradise
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

BerichtOnderwerp: Re: Duck!   za maa 05, 2011 12:56 am


Blauwe ogen staarde over de rand van het meer, blauwe ogen die al snel werden gekoppeld aan de water walker ability. Als dat al waar zou zijn, zou hij deze ability dag in, dag uit ingeschakeld moeten hebben staan en dat was nou net niet het geval. Nee, de bruine reu had zeker geen water walker ability. Al deed het hem wel aan zijn moeder denken. Die had die ability immers wel. Zijn vader, daar in tegen had een hot breath ability. En als combinatie daar van, had hun enige overlevende pup de fog bender ability. Wat tevens ook de reden was waarom er mist langs zijn poten circuleerde. Zijn ogen gloeide vaagjes zilvergrijs op, terwijl hij een andere hond aan de overkant van het meer in de gaten hielt. Zijn pluizige vacht bewoog zachtjes op de kille wind die door het land ging. Met een langzame tred liep de Akita Inu om het meer heen, het was een stevige wandeling, maar hij wist er wel raad mee. Telkens als hij een van zijn vier goed gespierde poten op de grond zetten, 'druppelde' er wat mist op de grond te recht. Het zilver/grijze licht in zijn ogen begon feller te gloeien en al snel was er een heuse mistbank achter hem verschenen. Hij was volledig in de mist op gegaan, enkel zijn lichtgevende ogen waren nog zichtbaar. Hij naderde de hond, die van diens maaltje aan het genieten was. Luca stopte even en de mist sijpelde langzaamaan naar de hond toe. Omsloot haar, en deed haar omgeving in de mist op gaan. 'Wie ben jij?' vroeg de bruine hond, met een diepe, kalme stem. Zijn ogen gloeide rustig op, dimde dan, en gloeide weer op. Telkens kwam er meer mist bij en werd het zicht steeds minder. Hoe zou de hond erop reageren? Wat zouden andere honden vinden van deze 'plotselinge' mistbank?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iNSAN-TY
Just reached paradise
avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Teletubbyberg.

BerichtOnderwerp: Re: Duck!   za maa 05, 2011 1:34 pm

.[[ KAY ]].
Oh ja.. Daar ging ze dan! Stevige witte poten, gebouwd op extreme snelheid, lieten Kay haast over de grond heen vliegen. Ze genoot ervan, van de wind die haar dikke zwartwitte vacht in haar gezicht deed wapperen, van de spanning die ze op haar spieren zette wanneer ze nóg een stap nam. Heerlijk. Kay was een hond die echt gemaakt was om te rennen.
Toen ze besloot pauze te nemen, deden verschillende geuren haar snuit prikkelen. Jong gras.. Water, en.. Hond! Een geur die mistte. Het was al een flinke tijd geleden sinds ze voor het laatst met soortgenootjes in contact was gekomen.. Ze besloot te gaan kijken.
Hoe dichterbij ze bij het water kwam, hoe mistiger het werd. Haar pas vertraagde en haar nieuwsgierigheid groeide. Kay was erg op haar hoede.. Ze rook de sterke geur van hond, maar kon ze niet zien door de dikke mist die er hing. Vreemd was dat de mist op één specifieke plek stond.. Zoiets had ze nog nooit gezien! Vol bewondering dartelde ze op de mistbank af, haar staart ietsjes geheven, al haar zintuigen op scherp gezet om te zorgen dat ze niet helemaal kwetsbaar was. Haar staart ging nieuwsgierig heen en weer.. De typische hondengeur werd alsmaar sterker en sterker..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.iNSAN-TY.deviantart.com
`Doos;
Admin
avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 03-02-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Groningen, Groningen, Nederland, Europa, Aarde.

BerichtOnderwerp: Re: Duck!   za maa 05, 2011 2:24 pmWaar de eend van geschrokken was zou altijd een raadsel blijven. Het leek er niet op dat er aan de overkant een ander wezen zat. Misschien brak er gewoon ergens een tak af, of iets dergelijks. In elk geval niets bedreigends. Wel was het jammer dat Ruby nu haar maaltje misliep. Nouja, het was zeker niet de enige eend in Bustani.. Ruby was er zeker van dat ze er ooit wel eentje zou vangen.
De omgeving leek plotseling sterk te veranderen. Haar zicht verminderde eerst; de bomen verderweg vervaagden. Ruby fronste en keek om zich heen, om een dikke mist haar kant op te zien komen. "Wa.. wat?" stamelde ze. Ze staarde naar de mistbank, niet zeker of ze weg moest rennen of niet. Haar oren vingen het geluid van voetstappen op. Was het een hond die de mist had laten verschijnen? Vreemd, maar het was mogelijk. Tenslotte waren er vele verschillende krachten en mist zou er best eentje van kunnen zijn.. Daarom bleef ze staan. Weliswaar in een schichtige houding, maar ze bleef staan. Al snel was de mist zo dicht dat ze nauwelijks een meter vooruit kon kijken. De mist zwakte daarna licht af, alsof het ademde. De kooikerhond vond het alleen maar verwarrender worden. Ze was eigenlijk wel gehecht geraakt aan haar zicht.. Plotseling verscheen er een gedaante. Ruby strekte haar nek uit, alsof ze het dan beter kon zien. Een hond verscheen in haar blikveld. Een reu. Zijn ogen gloeiden op, waar Ruby uit op maakte dat hij de mist veroorzaakte. "'Wie ben jij?" klonk zijn stem. Het klonk niet alsof hij kwade bedoelingen had, dus besloot ze te antwoorden. "Ruby." Ze voelde niet de behoefte om haar antwoord langer te maken. Er was maar één ding wat ze er aan toe wilde voegen: "En jij?" Net toen dat er uit was, ving ze opnieuw het geluid van voetstappen op. De reu voor haar stond echter stil. Dat betekende dus dat er nog een hond in de buurt was. Zou de reu die andere hond al kennen, of was het een toevallige voorbijganger?

Laatst aangepast door xDOOSx op ma maa 07, 2011 1:54 am; in totaal 2 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Postsheet =D)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inconsolablev2.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Duck!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Duck!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable -- v.2 :: IC;; BUSTANI :: Ziwa Forest :: Uchawi Lake-
Ga naar: