Inconsolable -- v.2
~!Welcome to Bustani!~
Inconsolable is a Dutch Fantasy Dog roleplay. My apologies, English people!
----------
Fijn je terug te zien of leuk je te ontmoeten! 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Shide

Ga naar beneden 
AuteurBericht
xApple
Just reached paradise
avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 05-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Onder jouw kussen...

BerichtOnderwerp: Shide   za maa 05, 2011 3:17 pm
Hond
Naam:
Shide

Leeftijd:
6 jaar

Geslacht:
Reu

Ras:
Onbekend

Uiterlijk:
Shide heeft een lichte beche-rode vacht met een witte hals, een witte buik en witte pootjes. Ook rondom zijn neus zit een witte vlek. Hij is gespierd maar geen bijzonder grote hond en dus ook geen grote bedreigingen voor honden die wél groter zijn. Daar tegenover staat wel zijn snelheid. Het is geen ability en hij is ook lang niet zo snel als degenen met die ability maar hij is toch erg snel en behendig op zijn niet bijzonder lange pootjes. Shide heeft een achterover gekrulde staart en rustige nieuwsgierige gele ogen. Zijn oortjes staan altijd recht overeind maar hij heeft de mogelijkheid deze in zijn nek te leggen, mocht hij dit willen.

Geschiedenis:
Shide heeft geen dramatische geschiedenis. Hij kan zich niets herinneren van zijn puppy-tijd maar weet dat hij in een gewoon gezin met twee kinderen is opgegroeid met alle liefde die hij nodig had. Hij speelde altijd spelletjes met de kinderen en werd regelmatig uitgelaten. Tot voor kort was Shide gelukkig geweest maar zijn leven lang had hij de legende over Bustani in zijn hoofd gehad en toen zijn leven een doodnormale sleur begon te worden werd hij het zat. Hij liep weg en kwam pardoes terecht in Bustani. De droom die hij altijd voor ogen had werd zonder er ook maar moeite voor gedaan te hebben vervuld.

Persoonlijkheid:
Shide is qua persoonlijkheid veelzijdig maar het meeste komt neer op zijn nieuwsgierig- en koppigheid. Dat zijn namelijk twee van zijn belangrijkste karaktereigenschappen. Hij is nieuwsgierig en tracht altijd álles te weten. Hij laat niet zomaar over zich heen lopen en houdt wel eens van een uitdaging maar maakt het niet te bont. Shide is koppig en brutaal, laat zichzelf niet zomaar commanderen en laat zich al helemaal niet beledigen. Hij haalt soms rare streken uit en vindt dat maar al te grappig. Verder is hij erg speels. Ballen of takken apporteren, stoeien of tikkertje spelen doet hij heel graag en hij schaamt zich niet voor het feit dat anderen dat verachtelijk en kinderachtig vinden. Hij schaamt zich eigenlijk helemaal nergens voor, hij doet gewoon wat hij zelf wilt en laat zich niet door anderen beïnvloeden. Ook denkt Shide niet zo veel na over wat hij doet, hij doet gewoon waar hij zin in heeft en begint pas met denken wanneer hij de toorn van wraak van een andere hond of wolf over zichzelf heen heeft geroepen en zelfs dán maakt hij zich nog niet echt veel zorgen, kortom: een soort vorm van onverschilligheid.

Partner:
Geen en Shide is ook niet opzoek. Misschien zal hij ooit de liefde van zijn leven tegenkomen maar nu is de tijd daar nog niet voor.

Pups:
Shide heeft geen pups maar is er dól op. Hij speelt graag met pups en één van zijn levensdoelen is om ooit een nestje pups te krijgen.

Andere familie:
Shide heeft wel familie maar hij heeft geen idee wie of waar die zijn.

Goed/Slecht/Neutraal:
Neutraal met een goed randje.

Ability(/-ies):
Storm Howl


Mutatie(s):
Geen

Roedel:
Geem

Netjes, je bent door naar de volgende ronde geaccepteerd ='D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shide
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable -- v.2 :: OOC;; CHARACTERS :: ACCEPTATION;;-
Ga naar: