Inconsolable -- v.2
~!Welcome to Bustani!~
Inconsolable is a Dutch Fantasy Dog roleplay. My apologies, English people!
----------
Fijn je terug te zien of leuk je te ontmoeten! 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Breeze

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Breeze
Just reached paradise
avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 05-03-11

BerichtOnderwerp: Breeze   za maa 05, 2011 4:07 pmNaam: Breeze

Leeftijd: 4 jaar

Geslacht: Teef

Ras: Zwitserse Witte Herdershond

Uiterlijk: Breeze is een kortharige Zwitserse Witte Herdershond, ze is iets groter als normaal, en is stokharig. Haar ogen zijn amberkleurig.

Geschiedenis: De maan stond hoog aan de hemel, koud licht viel op de op en neer deinzende bladeren buiten het hol van het teefje, de moeder van Breeze. Binnen in lag een klein bolletje wit, met gesloten ogen bewoog ze zich voort naar de warmte van haar moeder, naast de levenloze lijkjes van haar broertjes en zusjes. Ze was de enige overlevende van het nest, en dat ze een aanhouder was zou later ook duidelijk worden.

Breeze piepte pijnlijk "Nee!, niet doen!" schreeuwde ze in het oor van de andere pup waar ze mee aan het spelen was. De andere pup liet zijn tandjes zien en grijnsde toen "Zeg állssjeeblieft!?". Ze spartelde tegen en beet hem in zijn pootje, hij piepte en trok zijn pootje terug. Ze stond op en keek om haar heen, haar moeder was niet in de buurt! Ze zou vast bij het meer zijn! "Mam?" riep ze hulpeloos. Opeens voelde ze fijne nageltjes haar huis penetreren. Ze piepte weer, en er verschenen kleine druppeltjes in haar ogen. "Laat me met rust!" gilde ze, en schudde hem af, ze begonnen te rennen, en terwijl haar poten gelijkmatig de grond raakte, begon alles om haar heen te vervagen. "Mam?" haar stem trilde. "Ja?" ze keek verward om haar heen. Ze was bij het meer!

Persoonlijkheid: Breeze heeft een hele open persoonlijkheid, ze is vriendelijk en verkiest liever vluchten boven vechten. Ze beschikt over meer wijsheid dan goede vechtkunsten. Je zou haar kunnen omschrijven als een doetje. Toch kan ze van haar afbijten als het haar te bont wordt.

Partner: Niemand

Pups: Geen

Andere familie: Geen

Goed/Slecht/Neutraal: Goed

Ability(/-ies): Teleportation

Mutatie(s): Geen

Roedel: Geen

Simpel maar netjes.. Geaccepteerd. =3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Breeze
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable -- v.2 :: OOC;; CHARACTERS :: ACCEPTATION;;-
Ga naar: