Inconsolable -- v.2
~!Welcome to Bustani!~
Inconsolable is a Dutch Fantasy Dog roleplay. My apologies, English people!
----------
Fijn je terug te zien of leuk je te ontmoeten! 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 *) ABILITIES & MUTATIONS

Ga naar beneden 
AuteurBericht
`Doos;
Admin
avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 03-02-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Groningen, Groningen, Nederland, Europa, Aarde.

BerichtOnderwerp: *) ABILITIES & MUTATIONS   za aug 20, 2011 3:28 pm

Misschien had je het al gelezen. Hier op Inconsolable zijn de honden niet gewoon. Nee, ze hebben speciale abilities en kunnen mutaties hebben. Als je een personage aanmaakt heb je al de mogelijkheid om sowieso één zo'n ability, een Ability, te kiezen. Als je personage geboren is in Bustani mag je ook een mutatie kiezen. Dit is niet verplicht, maar mag je gewoon zelf bepalen! Hier onder vind je een lijst van de Abilities en mutaties die beschikbaar zijn op Inconsolable.

Abilities;
Gratis;
Deze Abilities zijn gratis en mag je kiezen als je een personage aanmaakt. Komen ook wel eens voor in de shop.
- Eternal Age: Honden met deze ability worden op magische wijze een stuk ouder dan gewone honden. Meestal tussen de 70 en 80 jaar. Tenzij ze door bepaalde omstandigheden als moord of ziekte eerder sterven, natuurlijk. Deze ability is vrijwel nooit in combinatie met andere abilities.

- Ice Fury: Als de hond met deze ability kwaad wordt, krijgt hij de mogelijkheid om alles om zich heen te bevriezen. Als zijn ability geactiveerd wordt gloeien zijn ogen ijs-blauw. De hond moet zijn slachtoffer aanraken voor hij bevriest, bij beten en diepe schrammen is het resultaat erger.

- Invincible: De hond kan simpelweg niet aangetast worden door andere abilities. Gewone beten en schrammen doen hem echter wel wat. Ook kan deze hond geen andere abilities hebben. Zijn ogen zullen gloeien als zijn ability geactiveerd wordt.

- Water Walker: Honden met deze ability kunnen over water lopen. Het werkt echter alleen als hun poten tegen het wateroppervlak komen. Ze zullen niet blijven drijven als ze op hun rug het water in vallen. Ogen gloeien diep-blauw bij activatie.

- Hot Breath: Een intens hete adem die planten zou kunnen laten branden. Tenminste, dat is het geval bij de honden die de ability al langere tijd hebben. De honden die pas net kennis maken met de ability zullen alleen vocht kunnen laten verdampen. De ogen zullen rood opgloeien bij gebruik.

- Jumper: Honden met deze ability kunnen enorm goed springen. Als ze van een bepaalde plek af springen kunnen ze zelfs een soort van zweven. Meestal kunnen ze ook zeer soepel bewegen. Helaas landen ze na elke sprong weer gewoon op hun poten.

- Climber: Zoals eekhoorns kunnen de honden met Climber klimmen. Ze kunnen soepeltjes bomen in komen en van tak naar tak springen. Hun klauwen zijn altijd extra scherp, voor grip. Deze honden zijn enorm lenig.

- Digger: De poten van een hond met Digger zijn zo gevormd dat hij/zij er uitstekend mee kan graven. Waar een normale hond een uur over doet, heeft een gevorderde Digger maar een kwartier nodig. Beginners zijn natuurlijk nog niet zo snel.

- Chameleon:Een vreemde ability waarmee de hond op kan gaan in de omgeving. Meestal blijven de ogen nog licht zichtbaar, omdat dezen groen oplichten bij het gebruik van deze ability. Het is een ability die lastig is om volledig te kunnen, maar als je het kan, kan je ook wat.

- Supervision: Honden met deze ability kunnen enorm goed zien, ook in de nacht. Wie deze ability al lang heeft en goed gebruikt kan later zelfs 'inzoomen' op de verte. Kleuren zijn veel helderder en mooier dan normaal, en ze kunnen makkelijker kleine bewegingen zien.

- Quickstep: Quickstep is een ability die als jonge hond ontwikkeld moet worden. Hij (of zij) laat dan al zien dat hij (of zij) enorm goed kan rennen. Dit ontwikkeld zich soms verder tot een immense snelheid, sneller dan het snelste jachtluipaard. De snelheid verschilt echter ook nog per hondenras.

- Teleportation: De hond kan zich snel verplaatsen door gewoon te verdwijnen en verschijnen. Hij/zij moet de plek van bestemming echter al kennen en moet zich er goed op concentreren. Als hij of zij dit niet doet, kan het zijn dat de verkeerde locatie bereikt wordt.

- Storm Howl: Een ability waarmee een hond door te huilen als een wolf een storm kan oproepen. Jonge honden die hun ability nog niet vaak gebruikt hebben kunnen alleen regen oproepen, terwijl oudere honden die al jaren gebruik maken van hun ability gigantische onweersbuien kunnen regelen.

- Skill Swap: Een zeer zeldzame ability waarmee je de abilities van twee andere honden kan omwisselen. De abilities moeten echter weer opnieuw 'geleerd' worden; als de een eerst een storm kon oproepen kan de ander slechts een regenbui oproepen.

- Mind Reader: Honden met deze ability kunnen de gedachte van degene tegenover ze lezen. Hun ogen zullen echter gloeien wat verraadt dat ze hun ability gebruiken. Bovendien is het heel moeilijk om hele teksten te lezen. De meeste honden kunnen slechts enkele woorden lezen.

- Elemental Controler: Deze ability komt in vier variaties; wind, water, vuur en lucht. ieder kan zijn eigen element 'besturen'. Hij of zij kan het echter niet creëren. In het geval van vuur kan hij of zij de hoeveelheid wel vergroten, en het kan gedoofd worden. Het besturen van een element kost enorm veel ability, wat betekent dat uitputting veel voorkomt na gebruik.

- Sensing: Met Sensing voelt een hond de emoties van anderen in zijn of haar buurt. Tegen een hond met Sensing kan je niet liegen over hoe je je voelt. Deze honden zijn meestal erg liefdevol en vriendelijk, hoewel dat niet altijd het geval is.

- Fog bender: Deze ability geeft de eigenaar de mogelijkheid om mist te laten verschijnen en verdwijnen. Het is een simpele ability die niet al te veel ability vereist. Bij gebruik gloeien de ogen zilverachtig.

 

Shop only;

Deze Abilities kan je alleen krijgen door ze met je Howl Points te kopen. Ga voor de prijzen naar de shop.
- Touch of Life: Deze honden kunnen planten laten groeien door ze simpelweg aan te raken. abilityige honden kunnen dode planten zelfs weer tot leven wekken. Helaas werkt deze ability niet bij dieren. De ogen zullen groen oplichten als de ability gebruikt wordt.

- Healing Tongue: Door te likken kan een hond met deze ability wonden genezen. Dit kost echter meer dan één simpele lik. Deze ability komt niet vaak voor en honden die het hebben worden dus ook als 'kostbaar' gezien.

- Future Sight: Wie deze ability heeft, zal onverwachts flitsen van de toekomst zien. Soms wel 20 op een dag, andere dagen helemaal niks. Slechts een paar honden hebben ooit de controle hier over weten te krijgen en konden zelf de toekomst opzoeken. Alle andere honden zagen plotseling flitsen van een toekomst ver weg of heel dichtbij.

- Telekinese: Telekinese is een ability waarmee honden materie kunnen verplaatsen zonder het aan te raken. Zit zal in het begin vrij uitputtend zijn, al wordt het met meer training al snel makkelijker. Ook kunnen honden met meer training grotere voorwerpen verplaatsen.

- Replica: Honden met deze ability kunnen een soort dubbelgangers laten verschijnen. Dezen zijn echter meer een illusie dan werkelijkheid. Praten is onmogelijk voor ze. Ze kunnen wel bewegen en aanvallen, maar verdwijnen zodra ze iets massiefs raken. Gevorderden met deze ability kunnen meer dubbelgangers 'oproepen' dan nieuwelingen.

- Illusionist: Een Illusionist kan een tegenstander verwarren met vreemde illusies. Deze illusies zien alleen het slachtoffer en de gebruiker. Deze ability is erg vermoeiend voor de gebruiker. De ogen zullen oplichten bij gebruik en beide honden zullen niks meer van de werkelijkheid zien tot de illusie over is.

- Telepathy: Met deze ability kunnen honden boodschappen naar elkaar sturen zonder ze hardop uit te spreken. Ook kunnen de gevorderden met deze ability op afstand met elkaar communiceren. De verzonden woorden zijn onmogelijk te lezen met Mind Reader.

- Strength: De spierability van de hond die deze ability gebruikt wordt tussen de 1.2 tot 2 keer verdubbeld voor een korte tijd. Hoe meer ervaring je met deze ability hebt, hoe langer je hem achter elkaar kan gebruiken. Deze ability heeft echter wel een terugslag, die kan oplopen van uitputting tot de dood.

- Guard: Met deze ability kunnen honden een beschermend veld om zich heen creëren. De ogen kleuren hierbij helderblauw, en de hond wordt tijdelijk beschermd door een bijna ondoordringbaar scherm van energie. Echter kost het ook energie en is er een kans dat het veld breekt bij een te grote kracht. Hoe langer de hond met deze ability traint, des te langer hij/zij het veld staande kan houden.


Mutaties;

Gratis;

Deze Mutaties zijn gratis en mag je kiezen als je een personage aanmaakt. Komen ook wel eens voor in de shop.

- Kleine vleugels: Vleermuis of vogel. Niet bruikbaar voor vluchten, alleen voor grotere sprongen.


- Kleine hoorns: In verschillende soorten en natuurlijke kleuren. Kan gedraaid zijn, gestreept, noem maar op.

- Kleine vachttekening: Alle kleuren beschikbaar. Een kleine tekening als een cirkel op het hoofd, een gekleurd oor, een ster op de dij, et cetera.

- Middelgrote vachttekening: Alle kleuren beschikbaar. Een middelgrote tekening als een gekleurde voet, gekleurde snuit, et cetera.

- Grote vachttekening: Alle kleuren beschikbaar. Voorbeelden zijn een gekleurde buik, gekleurde kop, helemaal gekleurde poot, et cetera.
- Speciale oogkleur: Naast gewone oogkleuren zijn ook felgroen, felblauw, rood, roze en paars beschikbaar.

 
Shop Only;

Deze Mutaties kan je alleen krijgen door ze met je Howl Points te kopen. Ga voor de prijzen naar de shop.
- Middelgrote hoorns: In verschillende soorten en natuurlijke kleuren. Kan gedraaid zijn, gestreept, noem maar op.

- Middelgrote vleugels: Vleermuis of vogel. Bruikbaar voor korte vluchten, hoewel je er niet echt hoog mee komt.

- Grote vleugels: Vleermuis of vogel. Perfect voor lange vluchten.
- Speciale oogkleur: Wie ogen met meerdere kleuren wil kan deze kopen in de shop.Meer volgt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inconsolablev2.actieforum.com
 
*) ABILITIES & MUTATIONS
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable -- v.2 :: OOC;; COMMUNITY :: GUIDEBOOK;;-
Ga naar: